helsida_bostad
Foto: Magnus Granhagen

Skånela numret för litet mot Sävehof

Skånela föll stort mot Sävehof i Svenska Cupens första omgång på onsdagen.

centrum_artikel_host

Skånela var chanslösa i matchen mot Sävehof. Redan efter första halvlek var det över när Partillelaget ledde med 20-9. Skånela mäktade med åtta mål till efter paus och Sävehof slog av på takten och nöjde sig med 11. Slutresultatet skrevs till 31-18. Linus Wärnmark, Fabian Lindholm och Max Broman blev främsta målskyttar med tre mål vardera. Skånela möter härnäst Rimbo borta på torsdag 18/8. Seger där är ett måste för avancemang.

defacto_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_sommar2022_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider