eu_valet_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Skånela numret för litet mot Sävehof

Skånela föll stort mot Sävehof i Svenska Cupens första omgång på onsdagen.

centrum_artikel_host

Skånela var chanslösa i matchen mot Sävehof. Redan efter första halvlek var det över när Partillelaget ledde med 20-9. Skånela mäktade med åtta mål till efter paus och Sävehof slog av på takten och nöjde sig med 11. Slutresultatet skrevs till 31-18. Linus Wärnmark, Fabian Lindholm och Max Broman blev främsta målskyttar med tre mål vardera. Skånela möter härnäst Rimbo borta på torsdag 18/8. Seger där är ett måste för avancemang.

connys_helsida
centrum_host_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

eldsjal2024_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

seniormassa_pan
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
bygdensdag_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider