centrum_panorama_hostshopping
Skånelas lag till Trim-SMFoto: Pressbild

Skånela med på TRIM-SM

Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_artikel_host

Laget inkluderar spelare som Jimmy Karlsson, Herdeiro Lucau, Aris Sanches, Dory Abdallah och Mattias Gustavsson. Under ledning av Dany Abdallah kommer de att tävla om SM-titeln för spelare över 35 år.

Turneringen spelas i Stockholm under helgen, fredag och lördag, i Kämpetorpshallarna och Västertorpshallen. Trim-SM är Svenska Mästerskapen i handboll för spelare som har fyllt 35 år det år mästerskapet spelas. Det är en möjlighet för tidigare handbollsspelare att återigen tävla på hög nivå och njuta av sporten.

Trots att den fysiska statusen kanske inte är vad den en gång var, kompenserar laget med sin passion för sporten och glädjen att återförenas med gamla lagkamrater och vänner. ”Den fysiska statusen är inte som på den goda tiden men vi kompenserar med glädjen till sporten och att få träffas och kasta boll med gamla lagkompisar och vänner igen,” säger en av spelarna.

Svenska Handbollförbundet, tillsammans med den lokala arrangören Sannadals SK, bjuder in till spel i Trim-SM 2024. Turneringen pågår mellan den 31 maj och 2 juni och är ett utmärkt tillfälle för äldre spelare att återuppleva tävlingsglädjen och kanske till och med bli mästare igen.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

brobygget_2024

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
connys
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
pantamera_out