defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela lånar in från Handbollsligan

Skånela har gjort klart Arvid Johansson på lån från HK Malmö i Handbollsligan.

centrum_artikel_host

För att spetsa till truppen och fortsätta vara med i toppen av Allsvenskan har Skånela lånat in Arvid Johansson på 9M från HK Malmö i Handbollsligan. Johansson ansluter efter juluppehållet och är tillgänglig för spel mot Karlskrona 8:e januari. Han kom till Malmö 2019 från H43 Lund och har varit uttagen i Malmös matchtrupp de flesta av säsongens matcher. Han har även tagits ut till U20-landslaget som ska träna i Trollhättan 21-23 januari.

ica_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
yrkesutbildning
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider