vintermarknad_pan
Foto: Magnus Granhagen

Skånela lånar in från Handbollsligan

Skånela har gjort klart Arvid Johansson på lån från HK Malmö i Handbollsligan.

centrum_artikel_host

För att spetsa till truppen och fortsätta vara med i toppen av Allsvenskan har Skånela lånat in Arvid Johansson på 9M från HK Malmö i Handbollsligan. Johansson ansluter efter juluppehållet och är tillgänglig för spel mot Karlskrona 8:e januari. Han kom till Malmö 2019 från H43 Lund och har varit uttagen i Malmös matchtrupp de flesta av säsongens matcher. Han har även tagits ut till U20-landslaget som ska träna i Trollhättan 21-23 januari.

advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

agy_oppethus
connys_helsida
moderat_pan_helsida
julmarknad_2022
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

dackskifte_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

vintermarknad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
connys
vintermarknad_outsider