sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Skånela knep match tre – Kan avgöra hemma

Önnered tog matchen mot Skånela till övertid och där ledde hemmalaget med två bollar innan Skånela kunde vinna och få med sig matchboll till Märsta.

centrum_artikel_host

Det var oerhörd dramatik i ÖHK-hallen under fredagskvällen. Skånela ledde store delar av matchen, som mest med fyra mål med sju minuter kvar att spela. Dock lyckas Önnered komma ikapp och sista sju minuterna gör man 6-1 på Skånela. Kvitteringen kommer först efter slutsignalen, Robert Ladan får ett direkt rött efter en krock med Önneredsspelare ute vid 9M, domarna dömer straff som Önnered förvaltar. Ett märkligt beslut att döma av #handbollstwitter under fredagskvällen

Under övertiden kopplar Önnered grepp och leder med två bollar som mest. Inför sista fem minuterna är det ledning med 33-31, då är det Skånela som vinner sista fem med 4-1 och matchen med 35-34. Filip Tapper sätter avgörande målet med 42 sekunder kvar av halvleken. En stor bragd som nu ger Skånela matchboll 20/4.

Målen
Näslund 9, Tapper 7, Lindberg 6, Ladan 5, Nilsson 5, Östling 2, Isberg 1

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

connys_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

centrum_host_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
spedition_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
spedition_outsider
connys
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
pantamera_out