centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Skånela knep match tre – Kan avgöra hemma

Önnered tog matchen mot Skånela till övertid och där ledde hemmalaget med två bollar innan Skånela kunde vinna och få med sig matchboll till Märsta.

centrum_artikel_host

Det var oerhörd dramatik i ÖHK-hallen under fredagskvällen. Skånela ledde store delar av matchen, som mest med fyra mål med sju minuter kvar att spela. Dock lyckas Önnered komma ikapp och sista sju minuterna gör man 6-1 på Skånela. Kvitteringen kommer först efter slutsignalen, Robert Ladan får ett direkt rött efter en krock med Önneredsspelare ute vid 9M, domarna dömer straff som Önnered förvaltar. Ett märkligt beslut att döma av #handbollstwitter under fredagskvällen

Under övertiden kopplar Önnered grepp och leder med två bollar som mest. Inför sista fem minuterna är det ledning med 33-31, då är det Skånela som vinner sista fem med 4-1 och matchen med 35-34. Filip Tapper sätter avgörande målet med 42 sekunder kvar av halvleken. En stor bragd som nu ger Skånela matchboll 20/4.

Målen
Näslund 9, Tapper 7, Lindberg 6, Ladan 5, Nilsson 5, Östling 2, Isberg 1

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
mp_tack_outsider