helsida_bostad
Foto: Magnus Granhagen

Skånela knep match tre – Kan avgöra hemma

Önnered tog matchen mot Skånela till övertid och där ledde hemmalaget med två bollar innan Skånela kunde vinna och få med sig matchboll till Märsta.

centrum_artikel_host

Det var oerhörd dramatik i ÖHK-hallen under fredagskvällen. Skånela ledde store delar av matchen, som mest med fyra mål med sju minuter kvar att spela. Dock lyckas Önnered komma ikapp och sista sju minuterna gör man 6-1 på Skånela. Kvitteringen kommer först efter slutsignalen, Robert Ladan får ett direkt rött efter en krock med Önneredsspelare ute vid 9M, domarna dömer straff som Önnered förvaltar. Ett märkligt beslut att döma av #handbollstwitter under fredagskvällen

Under övertiden kopplar Önnered grepp och leder med två bollar som mest. Inför sista fem minuterna är det ledning med 33-31, då är det Skånela som vinner sista fem med 4-1 och matchen med 35-34. Filip Tapper sätter avgörande målet med 42 sekunder kvar av halvleken. En stor bragd som nu ger Skånela matchboll 20/4.

Målen
Näslund 9, Tapper 7, Lindberg 6, Ladan 5, Nilsson 5, Östling 2, Isberg 1

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

connys_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
arbete_outsider