nationaldagen_pan
Glada spelare trots förlusten. Foto: Skånela IF/Helena Eriksson

Skånela kämpade tappert men förlorade USM-finalen

Skånela gjorde en heroisk insats i USM F14-finalen mot Lödde Vikings, men lyckades inte stå emot favoriterna som vann med 30-20.

centrum_artikel_host

Skånela fick nöja sig med en silvermedalj i USM F14-klassen efter att ha förlorat finalen mot Lödde Vikings med 30-20 under söndagen. Trots att Skånela rankades sist av de de åtta deltagande lagen kämpade de sig ända till finalen med en heroisk insats mot Tumba.

Finalen var det dock favoriten Lödde som tog kontroll och vann till slut med relativt stor marginal. Skånela startade starkt och hängde med Lödde Vikings under stora delar av första halvlek. Men Lödde Vikings höjde tempot och skapade en ledning på 13-10 i halvtid. I början av andra halvlek ökade de på sin ledning till 18-13 och Skånela hade svårt att komma ikapp.

Liv Clefberg, Sophia Bäckman, Elin Holmstedt, Linnea Stensvik, Maja Lyckebäck, Lova Lindblom och Tindra Larsson gjorde alla mål för Skånela. En av tränarna i laget är Helena Eriksson, hon säger i ett uttalande till märsta.nu att ”de är sjukt stolta över att vinna silver”.

Denna text genererades med en textrobot

Läs mer: Skånela till final i USM

connys_helsida
bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

seniormassa_pan

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

eldsjal2024_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider