moderat_pan_nov
Ewa Wiberg, marknadschef på Bygg Ole, med Robert Zetterquist, Skånela IF.Foto: Pressbild

Skånela inleder samarbete med Bygg Ole

Skånela IF och Bygg Ole har tecknat ett treårigt samarbetsavtal: - Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll, säger Bygg Oles marknadschef Ewa Wiberg.

centrum_artikel_host

Samarbetsavtalet mellan Skånela och Bygg Ole sträcker sig fram till 2021 meddelar Skånela i ett pressmeddelande:
– Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll. För oss är det viktigt att engagera oss i första hand för ungdomsidrotten. Skånela IF har en bra kombination och är en förening som jag hyllar för sitt stora engagemang, att alla får känna sig sedda och ger mig och oss på Bygg Olle ett proffsigt intryck, säger Ewa Wiberg marknadschef på Bygg Olle.

Förlänger med fraktbolag
Skånelas marknadschef Robert Zetterquist säger att samarbetet ger klubben muskler att fortsätta utveckla föreningen. Sedan tidigare har man fortsatt samarbetet med Conroute Air & Sea på Arlanda.
– Det är första året som vi har varit knutna till Skånela IF Handboll och är mycket nöjda med samarbetet och för oss har det varit ett naturligt beslut att fortsätta ytterligare en säsong, säger Eva Westling på Conroute Air & Sea.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida

Padelhall blir fälglager

Näringsliv Padelboomen är över och på flera håll i landet har hallar lagts ner, nyligen stängde We Are Padel i Rosersberg och hallen köps nu av ABS Wheels.

humbacken_helsida

Höjda avgifter för flyget

Näringsliv Avgiftshöjningar inom flyget trädde i kraft 1 januari: - Efter pausad höjning av avgifterna för flyget under 2021, på grund av pandemin, har avgifterna sedan bara fortsatt att öka för en bransch som fortsatt är under hårt tryck av pandemin och omställningen, så även för 2023, säger Fredrik Kämpfe, branschchef Transportföretagen Flyg.

Ny Hållbarhetschef hos Arlandastad Group

Näringsliv Anna Stenströmer har rekryterats till Arlandastads Group som Hållbarhetsansvarig: - Jag brinner för ny teknik, nya idéer och nya sätt att tänka för en hållbar framtid, säger Anna Stenströmer i ett uttalande.

RC storsatsar på Arlanda

Näringsliv RC Chocolat och Pâtisserie som haft två enheter på Arlanda kommer att öppna ytterligare fem: - Vår målsättning är att skapa mervärde på flygplatsen där vi vill erbjuda en unik smakupplevelse, med en effektiv och personlig service till alla som är på väg. RC ska vara den naturliga och goda mötesplatsen för alla resenärer på Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC.

UF-företag till Näringslivsdagen

Näringsliv Sigtuna kommuns Näringslivsdag på XPO bjuder också in kommunens många UF-företag: - Det ska bli jätteroligt att ha unga entreprenörer på plats tillsammans med alla etablerade företag i kommunen.

Karl Eklund ny flygplatschef

Näringsliv Swedavia har utsett Karl Eklund till ny flygplatschef för Arlanda: - Det är en viktig rekrytering som har landat. Jag är väldigt glad över att kunna hälsa Karl välkommen till Swedavia i början av nästa år, säger Peder Grunditz, COO för International Airports, på Swedavia.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
humbacken_outsider
nrh