eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela inledde med seger

I en spännande start på Handboll Svenska Cupen omgång 1 möttes Boden och Skånela i en match som började med Bodens tidiga ledning, men där Skånela senare visade dominans. Med en imponerande andra halvlek säkrade Skånela segern med 32-24, efter en inledande jämn kamp.

centrum_artikel_host

I Svenska Cupen omgång 1 ställdes Boden mot Skånela, och det var en match som bjöd på dramatik och skiftande momentum. Matchen inleddes med Boden som tog en tidig ledning med 3-0 och ökade sedan till 7-2 innan Skånela började återfå energin. Efter en kvart var ställningen jämn vid 8-8. Under stora delar av den första halvleken följdes lagen nära varandra, men det var Skånela som lyckades ta ledningen med 14-12 efter två snabba mål av Emilio Lahdo och Gusten Montonen precis innan halvtid.

I den andra halvleken var det inget tvivel om vilket lag som hade övertaget. Skånela dominerade och höll en betryggande ledning genom större delen av halvleken. Matchen slutade med att Skånela segrade med en klar marginal, 32-24.

Målskyttar för Skånela var fördelade över flera spelare:

Wärnmark: 6 mål
Broman: 4 mål
Montonen: 4 mål
Lahdo: 4 mål
Tapper: 3 mål
Näslund: 3 mål
Svarén: 3 mål
Nilsson: 2 mål
Forslund: 1 mål
Smedby: 1 mål
Källemyr: 1 mål

Sammanfattningsvis var det en intensiv match där Boden inledde starkt men Skånela tog över och kontrollerade spelet i den andra halvleken, vilket resulterade i en seger med 32-24 för Skånela i Handboll Svenska Cupens första omgång.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

storemore_helsida

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

connys_helsida

Rosenberg vann Serbia Open

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

steningekompani_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

centrum_host_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

mp_helsida_eu
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

pantamera_avc_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
storemore_out
mp_eu_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out