helsida_bostad
Foto: Magnus Granhagen

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

centrum_artikel_host

Lucau har lagt skorna på hyllan, han gjorde sin sista match mot Önnered i kvalet till Handbollsligan. Krutröken efter matchen har knappt lagt sig innan Skånela presterat målvakten Kenan Omerovic från Anderstorp. Omerovic är fostrad i Hallby från Jönköping och är 22 år gammal. Han har även spelat i Alingsås som ungdomsspelare med nuvarande skånelatränaren Mattias Flodman.

Omerovic ska ha varit eftertraktad på marknaden men valde Skånela där han kommande säsong får konkurrera med Marcus Nilsson och Maximillian Werner om speltid.
– Kenan är en mycket spännande målvakt där vi får in en typ som kommer komplettera Marcus Nilsson väl. Det är en mindre och explosiv målvakt som är mycket bra på att sätta bollen i spel, säger tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
toppbanner
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
arbete_outsider