socialdemokraterna_maj_panorama

Skånela föll mot Varberg

Varberg besegrade på nytt Skånela i Herrallsvenskan när lagen möttes på onsdagskvällen.

centrum_artikel_host

Varberg behöll sitt grepp om matchen mot Skånela under större delen av spelet, med en kontrollerad ledning från start till slut. Under de inledande femton minuterna var det jämnt, med 9-9 mellan lagen. Trots detta lyckades Varberg upprätthålla en marginell ledning på 2-3 mål större delen av den första halvleken och gick in i paus med en knapp fördel på 18-16.

I andra halvlek utvisas Skånelas Anton Nilsson vilket tvingade Skånela att avsluta matchen utan honom. Varberg tog snabbt tillfället i akt och ledde med fyra mål nä den sista tio minutrarna av matchen närmade sig, och hade full kontroll på situationen.

Detta markerade Skånelas andra raka nederlag mot Varberg, med det första mötet som slutade 28-25 till Varberg i Vikingahallen. I denna match visade Gustaf Näslund sin skicklighet genom att stå för sju mål, följt av Linus Wärnmark med sex mål. En imponerande publik på 815 personer såg matchen i Varberg.

Skånela, placerade som trea i tabellen, ser nu fram emot sin nästa match som kommer att äga rum först den 17 januari på hemmaplan mot Vinslöv. Medan Varberg fortsätter att konsolidera sin position efter ännu en framgångsrik match i handbollens värld.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

forstamaj_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host