centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll för fjärde raka matchen

Skånela föll hemma mot OV men gör kanske sin bästa match för säsongen: Det känns surt, sa tränaren Patrik Wilsvik efter matchen.

centrum_artikel_host

Skånela har inlett Damallsvenskan med tre raka nederlag och på söndagen kom det fjärde. Men det var i alla fall ett steg i rätt riktning när OV Helsingborg kom på besök. Skånela pressade Helsingborg och ledde stundtals. I paus var det 8-8. Nyckeln var ett stabilt försvarsspel:
– Vi spelar ett tufft försvarsspel, OV Kommer ingenstans i sitt anfall. De stångas med oss. Surt att vi inte kan förvandla det till mål i andra änden.

Skånelas tuffa försvarsspel och stabila målvaktsspel var dagens ljuspunkt. Men Patrik Wilsvik hade gärna sett mer utdelning framåt.
– Vi har möjligheter att gå ifrån och inte göra det till en jämn match. Finns frilägen och andra fina lägen som vi inte gör mål på.

Johann Libor svarar för hela sju mål i matchen. Sofia Kou Aune blev näst bäste målskytt med tre mål. Skånela får repa mod och bege sig till Bohuslän för match mot Kroppskultur på lördag. I och med nederlaget är Skånela fortsatt jumbo. Kroppskultur parkerar några platser högre upp med tre poäng efter fyra omgångar.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider