Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll för fjärde raka matchen

Skånela föll hemma mot OV men gör kanske sin bästa match för säsongen: Det känns surt, sa tränaren Patrik Wilsvik efter matchen.

centrum_artikel_host

Skånela har inlett Damallsvenskan med tre raka nederlag och på söndagen kom det fjärde. Men det var i alla fall ett steg i rätt riktning när OV Helsingborg kom på besök. Skånela pressade Helsingborg och ledde stundtals. I paus var det 8-8. Nyckeln var ett stabilt försvarsspel:
– Vi spelar ett tufft försvarsspel, OV Kommer ingenstans i sitt anfall. De stångas med oss. Surt att vi inte kan förvandla det till mål i andra änden.

Skånelas tuffa försvarsspel och stabila målvaktsspel var dagens ljuspunkt. Men Patrik Wilsvik hade gärna sett mer utdelning framåt.
– Vi har möjligheter att gå ifrån och inte göra det till en jämn match. Finns frilägen och andra fina lägen som vi inte gör mål på.

Johann Libor svarar för hela sju mål i matchen. Sofia Kou Aune blev näst bäste målskytt med tre mål. Skånela får repa mod och bege sig till Bohuslän för match mot Kroppskultur på lördag. I och med nederlaget är Skånela fortsatt jumbo. Kroppskultur parkerar några platser högre upp med tre poäng efter fyra omgångar.

storemore_helsida
joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida
slottsby_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

centrum_host_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

wenngarn_jul_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

defacto_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

pantamera_avc_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
connys
storemore_out
pantamera_out