sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

centrum_artikel_host

Från matchens början tog Skånela direkt kontroll över taktpinnen och etablerade en tydlig ledning inom de första tio minuterna. Vinslöv hade svårt att följa med, och Skånela gick till paus med en betryggande ledning på 15-5. Den andra halvleken fortsatte i samma dominanta ton, och Skånela utökade sin ledning ytterligare, vid vissa tillfällen med så mycket som 15 mål.

Slutresultatet skrevs till 31-20 till Skånela, och tränare Mattias Flodman uttryckte sin nöjdhet med lagets prestation. Han berömde lagets försvar och betonade att grunden till segern lades där, med endast två insläppta mål efter 16 minuters spel. Han framhöll lagets engagemang och arbetsinsats, där ingen kompromissades och alla var involverade i varje situation.

Linus Wärnmark var matchens främsta målskytt och visade vägen med imponerande åtta mål. Därefter följde Simon Lindberg och David Källmyr, var och en med fem mål på sitt konto. Skånela levererade en överlägsen prestation både i försvar och anfall, vilket resulterade i en övertygande seger i herrallsvenskan.

centrum_host_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
connys
skridskodisco_outsider