Skånela Besegrar VästeråsIrsta

I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med Skånela som tog ledningen efter de första tio minuterna med 5-4. De bibehöll sin ledning och utökade den till 10-8 efter 20 minuters spel. Vid halvtid hade Skånela en ledning med 13-11.

Den andra halvleken började jämnt, och VästeråsIrsta hade en lovande start och kvitterade till 18-18 efter tio minuters spel. VästeråsIrsta lyckades till och med ta ledningen under mitten av den andra halvleken. Men under de sista tio minuterna var det Skånela som visade starkt spel och en vilja att vinna. De gick från ett underläge på 24-25 till en avslutande seger med 29-26.

Anton Nilsson var Skånelas stora målskytt och bidrog med åtta mål, följt av Gustav Näslund med sex mål. Simon Lindberg och David Källmyr var inte långt efter och stod båda för fem mål var.

Matchen lockade en entusiastisk publik på 301 åskådare som bevittnade den imponerande insatsen i Vikingahallen.

Efter denna viktiga segern klättrar Skånela upp till andraplatsen i tabellen med 13 poäng. Nästa utmaning väntar när de möter Anderstorp, som för närvarande är femma i tabellen, hemma i Vikingahallen på söndag. Skånela kommer med stor entusiasm och självförtroende till denna match efter sin senaste imponerande prestation.

defacto_helsida
ica_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
joes-helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

centrum_host_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
storemore_out
ica_outsider
slottsby_outsider
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider