Skånela besegrar Lindesberg

I en dramatisk match i Herrallsvenskan lyckades Skånela vända ett tidigt underläge mot Lindesberg och gå segrande ur striden med imponerande 35-27.

centrum_artikel_host

Det var en svängig match där Skånela inledningsvis hade svårt att hitta sitt spel medan Lindesberg tog ledningen med 3-0 och senare 7-2. Men Skånela gav inte upp och lyckades rycka upp sig sista kvarten av första halvlek.

Lindesberg höll ledningen större delen av halvleken, men Skånela lyckades få utdelning framåt och med en imponerande avslutning lyckades de gå till pausvilan med en knapp ledning på 15-14. Skånela hade hittat sitt spel och var redo att ta över matchen.

I den andra halvleken kopplade Skånela grepp om matchen och höll Lindesberg på betryggande avstånd. Med en konstant ledning på 6-7 mål större delen av halvleken kunde Skånela till slut säkra segern med imponerande 35-27. Det var en stark insats som placerade Skånela på tredjeplats i tabellen.

Gustav Näslund var en av matchens stora hjältar med nio mål, vilket gjorde honom till bästa målskytt för Skånela. Simon Lindberg bidrog också till lagets seger med sina fem mål. Skånela visade prov på en imponerande kollektiv insats och ett starkt försvarsspel, vilket var avgörande för vändningen mot Lindesberg.

Skånelas imponerande vinst mot Lindesberg ger dem en boost i tabellen och sätter dem på tredjeplats inför nästa match. Laget kan vara nöjda med sin insats och fortsätta bygga på denna framgångsrika prestation i kommande matcher.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida
joes-helsida
connys_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

wenngarn_jul_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

slottsby_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

centrum_host_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider