centrum_panorama_hostshopping

Skånela besegrar Lindesberg

I en dramatisk match i Herrallsvenskan lyckades Skånela vända ett tidigt underläge mot Lindesberg och gå segrande ur striden med imponerande 35-27.

centrum_artikel_host

Det var en svängig match där Skånela inledningsvis hade svårt att hitta sitt spel medan Lindesberg tog ledningen med 3-0 och senare 7-2. Men Skånela gav inte upp och lyckades rycka upp sig sista kvarten av första halvlek.

Lindesberg höll ledningen större delen av halvleken, men Skånela lyckades få utdelning framåt och med en imponerande avslutning lyckades de gå till pausvilan med en knapp ledning på 15-14. Skånela hade hittat sitt spel och var redo att ta över matchen.

I den andra halvleken kopplade Skånela grepp om matchen och höll Lindesberg på betryggande avstånd. Med en konstant ledning på 6-7 mål större delen av halvleken kunde Skånela till slut säkra segern med imponerande 35-27. Det var en stark insats som placerade Skånela på tredjeplats i tabellen.

Gustav Näslund var en av matchens stora hjältar med nio mål, vilket gjorde honom till bästa målskytt för Skånela. Simon Lindberg bidrog också till lagets seger med sina fem mål. Skånela visade prov på en imponerande kollektiv insats och ett starkt försvarsspel, vilket var avgörande för vändningen mot Lindesberg.

Skånelas imponerande vinst mot Lindesberg ger dem en boost i tabellen och sätter dem på tredjeplats inför nästa match. Laget kan vara nöjda med sin insats och fortsätta bygga på denna framgångsrika prestation i kommande matcher.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
mp_tack_helsida
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna