moderat_pan_nov
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela besegrade tabellettan

Skånela svarade för en överraskande seger när man besegrade tabellettan Karlskrona hemma i Vikingahallen: - Det var en jämn match där dem var bättre i första, sen tar vi över 20 minuter in i matchen, sa assisterande tränare Mattias Flodman.

centrum_artikel_host

Gästande Karlskrona kopplade grepp om matchen inledningsvis och ledde med tre bollar efter 17 minuter. Skånela hade tufft första 20 men hängde ändå kvar i matchen och till paus var det 17-17 på resultattavlan. I andra har Skånela en bra start och gör 4-1 på Karlskrona. Därefter har man en ledning som man inte släpper.

Karlskrona kommer förvisso upp i lika ett par gånger men går inte förbi. När Filip Tapper gör 29-26 är saken biff även ord et återstår fyra minuter. Karlskrona får in två snabba mål men sista ordet får Anton Nilsson med 30-28, sen hjälpte det inte att gästerna reducerade med 15 sekunder kvar.
– De är bättre i första och vi får inte stopp på deras andrafas, efter 20 min gör vi det bättre. I första är vi bra framåt. I andra får vi en bra start och går ifrån med tre mål direkt. Jag tycker att vi får bättre träff bakåt och hanterar tempot bättre. Vi får inte till anfallsspelet riktigt men det är bra individuella prestationer. Summa summarum är det bra inställning och kampviljan går inte att klaga på. Vi fajtas i 60 minuter, konstaterade assisterande tränare Mattias Flodman

Målen
Tapper 8, Nilsson 6, Lindholm 3, Ganibegovic 3, Nielsen 2, Broman 2, Wärnmark 1, Lindberg 1, Nilsson 1, Svarén 1, Källemyr 1, Lahdo 1

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023
moderat_pan_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
humbacken_outsider