sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela besegrade tabellettan

Skånela svarade för en överraskande seger när man besegrade tabellettan Karlskrona hemma i Vikingahallen: - Det var en jämn match där dem var bättre i första, sen tar vi över 20 minuter in i matchen, sa assisterande tränare Mattias Flodman.

centrum_artikel_host

Gästande Karlskrona kopplade grepp om matchen inledningsvis och ledde med tre bollar efter 17 minuter. Skånela hade tufft första 20 men hängde ändå kvar i matchen och till paus var det 17-17 på resultattavlan. I andra har Skånela en bra start och gör 4-1 på Karlskrona. Därefter har man en ledning som man inte släpper.

Karlskrona kommer förvisso upp i lika ett par gånger men går inte förbi. När Filip Tapper gör 29-26 är saken biff även ord et återstår fyra minuter. Karlskrona får in två snabba mål men sista ordet får Anton Nilsson med 30-28, sen hjälpte det inte att gästerna reducerade med 15 sekunder kvar.
– De är bättre i första och vi får inte stopp på deras andrafas, efter 20 min gör vi det bättre. I första är vi bra framåt. I andra får vi en bra start och går ifrån med tre mål direkt. Jag tycker att vi får bättre träff bakåt och hanterar tempot bättre. Vi får inte till anfallsspelet riktigt men det är bra individuella prestationer. Summa summarum är det bra inställning och kampviljan går inte att klaga på. Vi fajtas i 60 minuter, konstaterade assisterande tränare Mattias Flodman

Målen
Tapper 8, Nilsson 6, Lindholm 3, Ganibegovic 3, Nielsen 2, Broman 2, Wärnmark 1, Lindberg 1, Nilsson 1, Svarén 1, Källemyr 1, Lahdo 1

foraldranatverk_helsida
connys_helsida
skridskodisco_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
spedition_helsida
herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

sportlov
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Sport I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Sport Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
spedition_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider