socialdemokraterna_maj_panorama

Skånela besegrade bottenlaget

Skånela svarade för en stark insats borta mot Ystad trots en dålig start. Slutresultatet skrevs till 37-29.

centrum_artikel_host

Skånela startade trögt i mötet mot Ystad och hade svårt att ta kontrollen. Trots en stark inledning från Ystad, kunde Skånela efter en kvart ta ledningen. Ystad fortsatte att kämpa och lyckades komma ikapp till 15-15. Men de sista tre minuterna av första halvlek blev avgörande när Skånela lyckades göra tre snabba mål och gå till pausvila med ledning 18-15.

Andra halvlek blev en helt annan historia. Skånela ökade tempot betydligt och Ystad hade svårt att hålla jämna steg. Tio minuter in i halvleken hade Skånela redan säkrat en sexmålsledning och matchen såg i princip avgjord ut. Slutresultatet skrevs till 37-29 till Skånelas fördel.

David Källemyr var en stor bidragsgivare med sex mål för Skånela, följt av Emilio Lahdo, Filip Tapper och Linus Wärnmark som alla gjorde fem mål vardera. Segern befäster Skånelas andraplats i tabellen när de nu ser fram emot nästa match mot Varberg på annandag jul i Halland.

centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

pantamera_avc_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

mp_helsida_eu
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host