centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela avslutade med seger

Skånela vann den betydelselösa matchen hemma mot VästeråsIrsta med 29-26: - Västerås är ett lag som vi ska besegra, konstaterade Jimmy Karlsson, tränare.

centrum_artikel_host

VI har i praktiken inget att spela för mer än ev kvalmotståndare från Div 1. Varberg behövde både vinna och plocka in sex mål för att passera. Skånela å sin sida spelade för att försvara 6:e platsen. I första var det VI som var piggast. Skånela låg under inledningsvis med 4-8 men kom ikapp till 10-10 och i paus ledde gästerna med 15-16.
– Vi gör en dålig första, inget som stämmer, i andra spänner vi musklerna och kunde ha gjort ännu fler mål, men vi har kontroll. Man kan säga att första halvlek var som första delen av säsongen och andra som våren, sa Jimmy Karlsson.

Skånela gick ut och gjorde 5-1 direkt i andra, ett grepp som man sedan inte tappade. Till slut blev det 29-26:
– Västerås är ett lag som vi ska vinna mot om vi kommer upp i rätt nivå, fortsatte Karlsson.

Därmed slutar Skånela sexa i tabellen.
– Vi tar utvärderingsmöte och sen ledigt några veckor innan försäsongen börjar. Vi jobbar på att behålla så många spelare som möjligt, samtidigt ska vi försöka trygga de som gör jobbet, det kommer in en del nya spelare här direkt.

Målen
Ladan 5, Söderman 4, Hedvall 4, Byström 3, Frank 3, Nielsen 3, Filén 2, Nilsson 2, Eriksson 2, Rahali 1,

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host