sap_pan23
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela är ute ur Svenska Cupen

Skånela är redan efter två matcher ute ur Svenska Cupen efter derbyförlust mot Rimbo.

centrum_artikel_host

Det var säsongens första derby mellan Rimbo-Skånela under torsdagskvällen. Lagen möter varann i Svenska Cupen. Seger för Skånela var ett måste efter den inledande förlusten mot Sävehof. Skånela ledde sporadiskt i inledningen av varje halvlek men tappar sista kvarten när Rimbo gick ifrån. Inför slutet var det 4-5 bollar som skiljde och slutresultatet skrevs till 32-27.

Målen
Ganibegovic 6, Wärnmark 4, Nilsson 4, Tapper 3, Broman 2, Lindholm 2, Svarén 2, Seric 1, Nielsen 1, Omerovic 1, Lindberg 1

herrallsvenskan

Premiärseger för Skånela

Sport Skånela IF tog emot IFK Karlskrona i en spännande match på Vikingahallen, och här är matchreferatet:

sap_sep23_helsida
hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Sport På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

nrh_sigtuna
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Sport Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Skånela inledde med seger

Sport I en spännande start på Handboll Svenska Cupen omgång 1 möttes Boden och Skånela i en match som började med Bodens tidiga ledning, men där Skånela senare visade dominans. Med en imponerande andra halvlek säkrade Skånela segern med 32-24, efter en inledande jämn kamp.

ica_helsida

Skånela värvar från rivalen

Sport Skånela IF meddelar att de har är överens med Jesper Forslund. Jesper i Allsbenskan. Hans anslutning till klubben markerar en spännande utveckling för både spelaren och föreningen.

moderat_fokus_helsida

Nilsson tar över Lucau

Sport Marcus Nilsson tar över efter Lucau: - Efter att ha avslutat spelarkarriären känns det spännande att fortsätta i en ny roll i moderklubben. Uppdraget som målvaktstränare känns väldigt spännande och utmanade. Förhoppningsvis kan jag bidra med min erfarenhet och hjälpa våra målvakter att utvecklas och ta nästa steg, säger Marcus i ett uttalande.

skanela_helsida
connys_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Sport Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

centrum_host_helsida
joes-helsida
kvalextra!

Jimmy vill avsluta med flaggan i topp

Sport Oavsett utgången av matchen mot Lugi blir det Jimmy Karlssons sista hemmamatch: - Det är speciellt, stått där i åtta år. Men när matchen startar är det fokus på att vinna. Jag vill avsluta på topp och lämna över ett lag i Handbollsligan, det vore häftigt, säger Jimmy Karlsson.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh
socialdem_sep23_outsider
ica_outsider
moderat_bli_medlem
skanela_outsider
joes_outsider
pantamera_out
swedol_outsider