sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Skånela ändrar ledarstaben i damlaget

Skånela IF har tagit det svåra beslutet att omedelbart avbryta samarbetet med Patrik Wilsvik, som därmed avgår som huvudtränare för Skånela damlag.

centrum_artikel_host

Efter en dialog meddelar Skånela att Patrik Wilsvik inte längre kommer att leda Skånela damlag. Beslutet, som fattats i ömsesidig överenskommelse, grundar sig på enighet och förståelse mellan parterna. Wilsvik, som övertog huvudansvaret inför säsongen, har trots sitt stora engagemang och dedikation inte sett önskade resultat för laget.

Trots att Wilsvik avslutar sitt uppdrag som huvudtränare kommer diskussioner om framtida roller inom föreningen att fortsätta mellan parterna. Besked angående dessa diskussioner kommer att lämnas vid ett senare tillfälle.

Patrik Wilsvik kommenterar beslutet: ”Jag har haft en fantastisk tid i Skånela och känner mig väldigt uppskattad som person och för den tid och det arbete jag lagt ner för föreningen. Vill passa på att tacka alla underbara Skånelaiter och tror stenhårt på avslutande framgångar för Dam och Dam U men även Herr som jag haft ett fint samarbete med genom åren.”

Jimmy Karlsson, Mattias Flodman och Magnus Eriksson kommer att kliva in i ledarstaben och stödja Sara Hornö under de sista sju omgångarna. Målet är att säkra kvalificeringen för Skånela i damallsvenskan.

skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
connys