centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Skånela ändrar ledarstaben i damlaget

Skånela IF har tagit det svåra beslutet att omedelbart avbryta samarbetet med Patrik Wilsvik, som därmed avgår som huvudtränare för Skånela damlag.

centrum_artikel_host

Efter en dialog meddelar Skånela att Patrik Wilsvik inte längre kommer att leda Skånela damlag. Beslutet, som fattats i ömsesidig överenskommelse, grundar sig på enighet och förståelse mellan parterna. Wilsvik, som övertog huvudansvaret inför säsongen, har trots sitt stora engagemang och dedikation inte sett önskade resultat för laget.

Trots att Wilsvik avslutar sitt uppdrag som huvudtränare kommer diskussioner om framtida roller inom föreningen att fortsätta mellan parterna. Besked angående dessa diskussioner kommer att lämnas vid ett senare tillfälle.

Patrik Wilsvik kommenterar beslutet: ”Jag har haft en fantastisk tid i Skånela och känner mig väldigt uppskattad som person och för den tid och det arbete jag lagt ner för föreningen. Vill passa på att tacka alla underbara Skånelaiter och tror stenhårt på avslutande framgångar för Dam och Dam U men även Herr som jag haft ett fint samarbete med genom åren.”

Jimmy Karlsson, Mattias Flodman och Magnus Eriksson kommer att kliva in i ledarstaben och stödja Sara Hornö under de sista sju omgångarna. Målet är att säkra kvalificeringen för Skånela i damallsvenskan.

connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
klara_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host