nationaldagen_pan
Mannen hade med sig cannabis men stoppades i tullfiltret. Foto: Polisens förundersökningsmaterial

Sju månaders fängelse för narkotikasmuggling

En man från Marocko döms till fängelse i sju månader sedan han smugglat in nästan ett kilo cannabis via Arlanda.

centrum_artikel_host

Mannen försökte i slutet av juni resa in i landet via Arlanda men stoppades i tullfrilret. Mannen erkände brott i domstolen och döms till sju månaders fängelse för narkotikasmuggling. Mannen var fåordig och har inte gett en förklaring till agerandet. Han kommer nu att kvarstår i häktet i väntan på att domen verkställs. Mannen är inte folkbokförd i Sverige.

eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida
connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
connys
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host