centrum_panorama_hostshopping

Sju års fängelse för mordförsök i Valsta

En man från Märsta döms till fängelse i sju år sedan han skjutit en annan man i Valsta i februari.

centrum_artikel_host

I februari i år sköts en man på Frejgatan i Valsta. Nu har gärningsmannen dömts till sju års fängelse för mordförsök. Mannen avlossade flera skott varav ett träffade i armen. Via bland annat DNA-teknik har man kunnat koppla gärningsmannen till brottsplatsen. Bakgrunden ska ha handlat om en narkotikaaffär. Målsäganden uppgav under utredningens gång vem som sköt honom och polisen kunde gripa honom. Gärningsmannen döms öven för ofredande då han ska ha spottat på en häktesvakt under tiden han satt häktad.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

brobygget_2024

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
connys
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider