Foto: Magnus Granhagen

Sjätte raka för Skånela

Skånela tog på tisdagskvällen en ny seger, därmed sjätte raka i Allsvenskan.

centrum_artikel_host

Vinslöv besegrades med klara 31-22 efter 14-8 i halvtid på bortaplan. Starten var pigg och Skånela kopplade grepp som man inte släppte sen, i försvaret var Isak Nielsen och Erik Östling resoluta, tillsammans bäddade de för flera omställningslägen. Framåt var Robert Ladan effektiv med sju mål. Försvaret var en bidragande orsak matchen igenom. Därmed går Skånela på julledighet med sex raka segrar i bagaget och en femteplats i tabellen. Noterbart är också att talangen Emilio Lahdo gjorde sitt debut mål i allsvenskan. Lahdo skrev på kontrakt inför säsongen och skulle matchas främst i HIF SIF.

Målen
Ladan 7, Blomqvist 5, Pewik 4, Lindberg 3, Nielsen 3, Östling 3, Frank 2, Rahali 2, Lennernäs 1, Lahdo 1

slottsby_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
joes-helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

storemore_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

ica_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

wenngarn_jul_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

centrum_host_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
ica_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
connys
swedol_outsider