moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Sista rättegångsdagen för Nytorgsmannen-Våldtäkt skedde i Märsta

Idag är det sista rättegångsdagen för den så kallade Nytorgsmannen som åtalats för 24 våldtäkter, varav en i Märsta.

centrum_artikel_host

Nytorgsmanenn misstänks för 24 våldtäkter, en av dessa ska ha skett i Märsta. Under en tid har rättegången pågått och polis har hittat filmer på kvinnor som utsatts för övergrepp och våldtäkter i hans mobil. I flera fall tycks kvinnorna ha sovit. Om han fälls så räknas han till Sveriges värsta serievåldtäktsman. SVT Stockholm uppger att mannen nekar delvis tillbrott men vissa erkänner han, han ifrågasätter även rubriceringar.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
connys
nrh
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider