sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Sista matchen för Skånela – Sen väntar kvalet

En match återstår för Skånela IF som därefter kvalar mot antingen Redbergslid eller Önnered: - Det vore häftigt om Redbergslid med Palicka kommer hit, men även Önnered är tuffa, säger tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Bara en match återstår för Skånela som säkrat kval till Handpollsligan. Matchen mot Varberg blir inte betydelselös på så sätt att Skånela vid seger samtidigt som Kungälv förlorar blir trea, förlust skulle innebära fjärdeplats och en biljett till Redbergslid. Annars är det Önnered som gäller. Oavsett vilket är det två tuffa motståndare.
– Vi kan välja att torska om vi vill, men kommer åka ner och inte offra något. Allt vi gör handlar om att vara så bra form som möjligt till kvalet. Vi har ingen bred trupp och vill åka därifrån friska och krya, säger tränare Jimmy Karlsson.

Första matchen spelas på tisdag, det är bäst av fem som gäller. Vinnaren går direkt upp. Jimmy Karlsson medger att tankarna inte är så mycket kring Varberg. Några kommer få mer speltid än andra, man kommer inte att riskera något, medger Karlsson. Skånela har i vilket fall förverkligat ett av sina mål resultatmässigt vilket var att nå kval. Allsvenskan har varit tuffare än någonsin.
– Vi har åkt på för många plumpar mot bottenlag, sex kryss, tappat där, vi har slagit topplag och varit bra mot bra motstånd.

I ett kval är det Skånela som är underdog.
– Vi har inget att vara nervösa över, vi ska in och njuta och ha roligt. Det är Redbergslid och Önnered som kommer ha ångest, inte många tror på oss. Vi kvalade för två år sedan mot Önnered så vi vet att vi har kapacitet att matcha dem, dessutom slog vi dem i Svenska Cupen i höstas.

skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida
funkisfest_helsida
spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

fritidsbanken_sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna