defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Sista dagen med värmeböljan

Var det hett igår? Idag blir det ännu hetare med över 30 grader.

centrum_artikel_host

Temperaturen snuddade på 30 grader i kommunen under onsdagen, idag torsdag ska det bli minst 32 grader, lokalt även över. Klockan 14.00 blir det som varmast då termometern visar 32 grader. Det kan bli årets sista heta dag, redan på fredag sjunker temperaturen till som mest kring 22 grader. Det är till och med möjligt att vi får en tropisk natt. Ända till 03.00 kommer det att vara minst 20 grader. SMHI har utfärdat Gul varning för delat av Svealand, dock inte Sigtuna med anledning av värmeböljan.

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
humbacken_outsider
connys
pantamera_out