eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Sista dagen med värmeböljan

Var det hett igår? Idag blir det ännu hetare med över 30 grader.

centrum_artikel_host

Temperaturen snuddade på 30 grader i kommunen under onsdagen, idag torsdag ska det bli minst 32 grader, lokalt även över. Klockan 14.00 blir det som varmast då termometern visar 32 grader. Det kan bli årets sista heta dag, redan på fredag sjunker temperaturen till som mest kring 22 grader. Det är till och med möjligt att vi får en tropisk natt. Ända till 03.00 kommer det att vara minst 20 grader. SMHI har utfärdat Gul varning för delat av Svealand, dock inte Sigtuna med anledning av värmeböljan.

eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out