helsida_bostad
Jöran Westberg och Eva OlesjöFoto: Insändarbild

Silver och brons för IFK Märsta på Veteran-SM

Veteran-SM i kastkamp avgjordes i helgen där IFK Märsta hade tre tävlande.

centrum_artikel_host

IFK Märsta hade tre aktiva på Veteran-SM i i Kastkamp i Huddinge i helgen; Tomas Bengtsson, Eva Olesjö och Göran Westberg. Fem grenar under en dag och man får poäng i varje gren för att sedan räkna slutresultat samt placering. Tomas Bengtsson i M60 kom sexa, Jöran Westberg tog silver i M75 och Eva Olesjö brons i Kvinnor 50.

connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider