defacto_pan2020

Sigtunas bästa pynt?

Rima Maalouf har på nytt pyntat huset och kanske levererat Sigtunas bäst pyntade hus

centrum_artikel_host

Det är juletider i Sigtuna med marknaden som lockar tusentals besökare varje helg. Staden är en riktig julstad där det julpyntas. Rima Maalouf från Til vill inte vara sämre utan tar sitt ansvar för att bidra till en finare och ljusare jul. Rima brukar slå på stort i pyntandet. I år är inget undantag.
– Jag har lite nya saker i år och det brukar faktiskt vara en del som berömmer mig för pyntningen. Det är en viktig tid på året som förtjänar att uppmärksammas, säger Rima.

Har du pyntat huset och vill dela med dig? Kontakta redaktionen med bilder

defacto_helsida
joes-helsida
ica_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

pantamera_avc_helsida
dack_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
dack_outsider
joes_outsider