sap_feb_pan
Foto: Destination Sigtuna

Sigtunarännet planeras till 18 februari

Sigtunarännet som blev inställt 2023 kommer nu att genomföras 18 februari om vädret fortsätter att vara gynnsamt och isen behåller tjockleken över fjärden.

centrum_artikel_host

Sigtunarännet gör sig redo att återigen fylla Sigtunafjärden med skridskoentusiaster den 18 februari. Ett evenemang som kastar tillbaka till den underbara vinterdagen 2022, då cirka 600 deltagare och över 2000 personer samlades för en härlig folkfest.

Året 2022 kännetecknades av fina isförhållanden, fantastiskt väder och ett glatt skara skridskoåkare. Tyvärr stötte arrangörerna på mindre gynnsamma förutsättningar 2023. Trots detta ser de fram emot att skapa ännu en folkfest i år och håller ivrigt tummarna för att de kommande veckorna kommer att bjuda på perfekta förutsättningar för ännu en minnesvärd skridskodag i Sigtuna.

Evenemanget inbjuder alla att antingen delta som glada deltagare eller att komma och heja på. Anmälan förväntas öppna senast den 9 februari, och det finns förhoppningar om att skapa ännu en dag fylld med skratt, glädje och gemenskap på Sigtunafjärden. Så skriv in datumen i kalendern och gör er redo för en dag av vinterglädje och skridskoäventyr!

steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out