vintermarknad_pan
Luis Palma AguirreFoto: Pressbild

Sigtunaprofil startar egen webbradiokanal

Sigtunaprofilen Luis Palma Aguirre som varit aktiv med ett eget program i Sigtuna Radio startar en egen webbradiokanal.

centrum_artikel_host
Luis Palma Aguirre som haft programmet Av egen kraft i Radio Sigtuna startar en egen webbradiokanal från 1:a februari. Förutom webbradio kommer hans företag att erbjuda erbjuda webbinarier, events och programledarutbildning. Företag kan också få hjälp att producera radioreklam, podcasts och webb-tv. Det finns dessutom möjlighet att hyra studio och teknik.
Företaget kallas AV EGEN KRAFT och vänder sig til människor med intresse för utveckling enligt Luis.
– Jag har genom åren träffat oerhört många spännande personer som inspirerat mig, säger Luis Palma Aguirre, radiopratare och grundare. Men jag har länge tyckt att det saknas en arena där fler människor får en chans att göra sin röst hörd. Jag tror på kraften av att dela med sig av kunskap, idéer och erfarenheter.
Han började på Radio Sigtuna för fyra år sedan och har under tiden spelat in 180 program och gjort 140 intervjuer med intressanta personer. Han har dock haft en dröm om ett eget mediehus som han nu förverkligar. Det är inte bara han själv som kommer leda programmen utan även andra som vill dela med sig, den yngsta personen uppges vara sju år.
– Mångfald är viktigt. AV EGEN KRAFT bygger på tron på människans fantastiska potential och att det nu är viktigare än någonsin att lyfta fram de goda krafterna hos människor och samhälle. Vi ska inte splittra samhället, vi ska ena det.  Vi ska bygga broar mellan människor, berättar Luis Palma Aguirre

Nya food hall får pristak

Näringsliv I vad som beskrivs som en största kommersiella satsningen på Arlanda någonsin kommer det att finnas en food hall: - Resenären ska enkelt kunna ta del av ett varierat matutbud med smaker från olika delar av världen och utbudet ska tillgodose alla de olika typer av behov som resenärerna kan tänkas ha oavsett tid på dygnet, berättar Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning, på Swedavia.

julmarknad_2022
connys_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider