Andreas Jansson Restaurang Skoogs på Sigtunahöjdens souschefFoto: Pressbild

Sigtunahöjdens kock vidare i tävling

Sigtunahöjdens souschef Niclas Jansson är vidare i kocktävling inom IACC.

Copper Skillet som är en kocktävling för kockar inom mötesorganisationen IACC där Sigtunahöjden ingår har hållit svenska deltävlingar. Där gick Niclas Jansson, souschef, vidare till tävlingarna i Amsterdam. Vinnaren där kan ta sig till världsfinalen i Las vegas 24:e maj. Inom Copper Skillet ska man som kock inom en kvart välja ut råvaror och två olika proteiner, de har samtidigt tillgång till skafferi, färska råvaror och mejerier.

På de 15 minuterna ska de planera sin maträtt och skriva ner receptet, därefter har de 30 minuter på sig att tillaga maträtten, det ska tillagas på två gasolplattor. Niclas Jansson lagade en rätt som bestod av gös och blåmusslor med inkokt vit och grön sparris, stekt ramslök, syrad fänkål, sås på blåmussla och potatis, krispig potatis och blommor. Återstår att se om han lyckas visa sina konster igen i Amsterdam.

Quality Hotel Arlanda XPO prisas för fjärde året i rad

Näringsliv Quality Hotel Arlanda XPO fortsätter att imponera i hotellbranschen. För fjärde året i rad har hotellet utsetts till Sweden’s Leading Conference Hotel av World Travel Awards, ett pris som hyllar framstående insatser inom turism och gästupplevelser världen över.

Terminal 5 blev Catwalk – Firade modevecka

Näringsliv Runt om i världen pågick modeveckor och så även på Sveriges största flygplats, Arlanda. Under fredagen förvandlades Terminal 5 till en stor catwalk för en dag när butikerna på flygplatsens nya Marknadsplats visade upp höstens mode för förbipasserande resenärer.