socialdemokraterna_maj_panorama
Lotta Giesenfeld Boman i mittenFoto: Pressbild

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

centrum_artikel_host

Lotta Giesenfeld Boman, vd och ägare av Sigtunahöjden, fick det prestigefyllda Stora Eventpriset Narren vid Möten & Eventmässan den 21 februari. Hon hyllades för sitt engagemang och pionjärskap inom hållbar utveckling i besöksnäringen. Priset delas ut av Svenska Eventakademin sedan 1998 till personer som utmärkt sig genom att möta branschens utmaningar på ett inspirerande sätt och fungera som en förebild för sina kollegor och branschen som helhet. Boman mottog priset i en fullsatt lokal och stod sida vid sida med fyra andra kandidater: Annika R Malmberg, David Björneloo, Mikael Jansson och Therese Liljedahl.

centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider