centrum_panorama_hostshopping
Daniel Mancilla är VD på Maleon som etablerar co-working-centerFoto: Pressbild

Sigtunabo startar Co-working-center

Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_artikel_host

Daniel Mancilla är VD på Maleon som ligger bakom co-working-center i Arlandastad. Det öppnar upp i september och målet är att bli det mest eftertraktade co-working-centret i kommunen. Det finns sedan tidigare flera liknande koncept på Wenngarn och Arlandastad samt Arlanda.

För att ge det lilla extra kommer det att erbjudas föreläsningar, rundabordssamtal och ytor för avslappning samt pingis och spel.
– Vi kommer bla att hålla e-handelsträffar med ledande branschexperter som Jorge Castro. Gemenskap på Maleon Co-Working bygger vi genom kultur och öppenhet, varvat med våra olika event, berättar Daniel Mancilla, VD.

Maleon Co-working-center kommer uppgå till 400 kvadratmeter fördelat på lounge på 350 meter och åtta private-office samt mötesrum för 2-10 personer. Man kommer kunna teckna olika medlemsskap och bland annat ingår det medlemsaktiviteter och wifi.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider