moderat_sep_pan
Daniel Mancilla är VD på Maleon som etablerar co-working-centerFoto: Pressbild

Sigtunabo startar Co-working-center

Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_artikel_host

Daniel Mancilla är VD på Maleon som ligger bakom co-working-center i Arlandastad. Det öppnar upp i september och målet är att bli det mest eftertraktade co-working-centret i kommunen. Det finns sedan tidigare flera liknande koncept på Wenngarn och Arlandastad samt Arlanda.

För att ge det lilla extra kommer det att erbjudas föreläsningar, rundabordssamtal och ytor för avslappning samt pingis och spel.
– Vi kommer bla att hålla e-handelsträffar med ledande branschexperter som Jorge Castro. Gemenskap på Maleon Co-Working bygger vi genom kultur och öppenhet, varvat med våra olika event, berättar Daniel Mancilla, VD.

Maleon Co-working-center kommer uppgå till 400 kvadratmeter fördelat på lounge på 350 meter och åtta private-office samt mötesrum för 2-10 personer. Man kommer kunna teckna olika medlemsskap och bland annat ingår det medlemsaktiviteter och wifi.

ungdomsarbete_helsida

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
toppbanner
connys_helsida
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
galan_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider