eu_valet_panorama
Martin Möller i Upplands FF:s dress under 2019. Foto: Arkiv/Privat

Sigtunabo förbundskapten för U23-landslaget

Sigtunabon Martin Möller som varit assisterande tränare för U23-landslaget får leda laget året ut: - Det är ärofyllt och smickrande att få ansvaret som U23-förbundskapten och få jobba med så skickliga spelare på den här nivån, säger Möller.

centrum_artikel_host

Martin Möller som under många år varit engagerad i Sigtuna IF både som tränare och sportchef har via Upplands Fotbollförbud där han var distriktstränare nu nått U23-landslaget för damer där han under en tid var assisterande tränare. Sedan förbundskapten Renée Slegers lämnat för att träna FC Rosengård landar huvudansvaret året ut hos Martin Möller.
– Vi är mycket glada över att Martin tar över och fortsätter det fina arbetet han och Renée startat tillsammans med sitt team. Det känns även mycket bra med det fina samarbetet med Landslag Dam i rekryteringsarbetet och det alltid pågående arbetet med U23, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen, i ett uttalande.

Martin kommer i sitt arbete även att arbeta nära A-landslaget och ledarna Peter Gerhardsson och Magnus Wikman. Han säger att det är ett ärofullt och smickrande uppdrag. Första samlingen är i september, därefter väntar bortalandskamp mot Nederländerna samt två landskamper i oktober och en i november.

Martin är även instruktör för Arlandagymnasiets NIU-program med inriktning fotboll där tränar elever som går fotbollsinriktning.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

eldsjal2024_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

bygdensdag_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

seniormassa_pan
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
connys
bygdensdag_outsider