kommun_skoterska
Martin Möller i Upplands FF:s dress under 2019. Foto: Arkiv/Privat

Sigtunabo förbundskapten för U23-landslaget

Sigtunabon Martin Möller som varit assisterande tränare för U23-landslaget får leda laget året ut: - Det är ärofyllt och smickrande att få ansvaret som U23-förbundskapten och få jobba med så skickliga spelare på den här nivån, säger Möller.

centrum_artikel_host

Martin Möller som under många år varit engagerad i Sigtuna IF både som tränare och sportchef har via Upplands Fotbollförbud där han var distriktstränare nu nått U23-landslaget för damer där han under en tid var assisterande tränare. Sedan förbundskapten Renée Slegers lämnat för att träna FC Rosengård landar huvudansvaret året ut hos Martin Möller.
– Vi är mycket glada över att Martin tar över och fortsätter det fina arbetet han och Renée startat tillsammans med sitt team. Det känns även mycket bra med det fina samarbetet med Landslag Dam i rekryteringsarbetet och det alltid pågående arbetet med U23, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen, i ett uttalande.

Martin kommer i sitt arbete även att arbeta nära A-landslaget och ledarna Peter Gerhardsson och Magnus Wikman. Han säger att det är ett ärofullt och smickrande uppdrag. Första samlingen är i september, därefter väntar bortalandskamp mot Nederländerna samt två landskamper i oktober och en i november.

Martin är även instruktör för Arlandagymnasiets NIU-program med inriktning fotboll där tränar elever som går fotbollsinriktning.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

mp_ute_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

adhd_kommun

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

nrh_sigtuna
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
mp_ute_outsider
pantamera_out
hockeyskola_outsider
connys
ica_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
nrh
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider