sap_feb_pan
Sigtuna Skridskoklubb fyller 20 år och firar med show i Pinbackshallen 17 decemberFoto: Insändarbild

Sigtuna Skridskoklubb hyllar 20 år med storslagen jubileumsshow

Sigtuna Skridskoklubb står redo att fira två decennier av passion för konståkning med en spektakulär jubileumsshow.

centrum_artikel_host

Sigtuna Skridskoklubb, grundad 2003 av Charlotta Wieland, en välrenommerad isdansare och teamåkare, bjuder in allmänheten till en minnesvärd föreställning den 17 december i Pinbackshallen i Märsta.

Under evenemanget ”Snow on Ice”, inspirerat av den omtyckta filmen Frost, kommer över 100 åkare från klubben att inta isen. Från nybörjare till tävlingsåkare ska alla bidra till att skapa en fängslande upplevelse för publiken.

Marianne Perslow, ordförande i Sigtuna SK, uttrycker sin stolthet över klubben och dess medlemmars engagemang och framsteg: ”Att fira våra 20 år med denna föreställning känns fantastiskt! Klubben har utvecklats enormt och jag är väldigt stolt över våra duktiga åkare och engagerade tränare. I år firar vi inte bara jubileum, utan också varje åkares personliga framgång. Vårt mål har alltid varit att främja individuell utveckling inom en trygg gemenskap.”

Detaljer om showen:
När: Söndag 17/12, klockan 10.00. Entrén öppnar 9.30.
Var: Pinbackshallen i Märta. Ingång via huvudentrén på baksidan.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

spedition_helsida
fritidsbanken_sportlov
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

funkisfest_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider