centrum_panorama_hostshopping
Sigtuna Skridskoklubb fyller 20 år och firar med show i Pinbackshallen 17 decemberFoto: Insändarbild

Sigtuna Skridskoklubb hyllar 20 år med storslagen jubileumsshow

Sigtuna Skridskoklubb står redo att fira två decennier av passion för konståkning med en spektakulär jubileumsshow.

centrum_artikel_host

Sigtuna Skridskoklubb, grundad 2003 av Charlotta Wieland, en välrenommerad isdansare och teamåkare, bjuder in allmänheten till en minnesvärd föreställning den 17 december i Pinbackshallen i Märsta.

Under evenemanget ”Snow on Ice”, inspirerat av den omtyckta filmen Frost, kommer över 100 åkare från klubben att inta isen. Från nybörjare till tävlingsåkare ska alla bidra till att skapa en fängslande upplevelse för publiken.

Marianne Perslow, ordförande i Sigtuna SK, uttrycker sin stolthet över klubben och dess medlemmars engagemang och framsteg: ”Att fira våra 20 år med denna föreställning känns fantastiskt! Klubben har utvecklats enormt och jag är väldigt stolt över våra duktiga åkare och engagerade tränare. I år firar vi inte bara jubileum, utan också varje åkares personliga framgång. Vårt mål har alltid varit att främja individuell utveckling inom en trygg gemenskap.”

Detaljer om showen:
När: Söndag 17/12, klockan 10.00. Entrén öppnar 9.30.
Var: Pinbackshallen i Märta. Ingång via huvudentrén på baksidan.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

pantamera_avc_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider