centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Sigtuna seglarskola satsar på sommarläger

I år kommer Sigtuna BK att hålla seglarskola som en del av satsningen från Seglarförbundet.

centrum_artikel_host

Att lära sig segla har aldrig varit enklare med 152 svenska seglarskolor certifierade av Seglarförbundet. Klubbar över hela landet, inklusive Sigtuna BK i Sigtuna, välkomnar barn, ungdomar och vuxna nybörjare som vill prova på segling. Tillsammans med Seglarförbundet arbetar klubbarna för att göra segling tillgängligt för alla.

Intresset för utomhusaktiviteter är stort, och Seglarförbundet är glada över att se det ökande intresset för att lära sig segla. Varje år utbildar de 152 klubbarna över 10 000 barn, ungdomar och vuxna – och det finns plats för fler.

På Sigtuna BK finns välutbildade, entusiastiska och kunniga ledare som ser till att alla deltagare lär sig och utvecklas på sina egna villkor. Med hög instruktörstäthet och en gemensam kursplan garanteras utbildningens kvalitet.

Kurserna på Sigtuna BK är anpassade efter lokala förutsättningar och kan tas som kvällskurser, helgkurser eller veckokurser. Det finns olika nivåer att välja mellan, inklusive nybörjarkurser, fortsättningskurser och kurser för de som vill prova på kappsegling. Förutom dessa erbjuder Seglarförbundets seglarskola intensivkurser och kurser i parasegling. I Sverige finns ett 20-tal klubbar som erbjuder seglarskolor för personer med funktionsnedsättning, och Sigtuna BK strävar efter att vara inkluderande för alla.

Seglarskolan i Sigtuna BK erbjuder en unik möjlighet att lära sig segla i en vacker miljö, med stöd från erfarna instruktörer och en gemenskap som välkomnar alla. Kom och upplev glädjen och friheten med segling!

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Sport Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
division 3

Märsta IK derbyföll mot Bollstanäs

Sport I Division 3 Norra Svealand möttes Märsta IK och Bollstanäs på Midgårdsvallen i Märsta. Matchen slutade 2-4 till Bollstanäs inför 150 åskådare.

connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

fritidsbanken_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Sport Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Nytt nederlag för Märsta IK

Sport Spånga besegrade Märsta IK på Modgårdsvallen med 2-0 inför drygt 100 åskådare i den soliga försommarkvällen.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Sport I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

Sport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider