moderat_pan_nov
Foto: Göteborg Energi

Sigtuna laddplatstätast i länet

Sigtuna kommun har flest laddplatser för elbilar i relation till antalet bilar i hela länet.

centrum_artikel_host

Beroende på var man bor i länet finns det olika tillgång till laddplatser. Sigtuna kommun har 360 publika laddpunkter vilket innebär att det går tre fordon per laddpunkt enligt Dagens Nyheter. Enklast att ladda bilen i länet är det alltså i Sigtuna. Tvåa på listan är Väsby och Norrtälje med 23 fordon per laddpunkt.

Orsaken till att det finns så många laddplatser i kommunen är för att Arlanda har ett stort antal av dessa eller hotell samt andra verksamheter inom besöksnäring. Tillgång till laddats är ett problem på många håll i både länet och landet eftersom allt fler skaffar en elbil.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
yrkesutbildning
connys_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
connys
nrh
ridskola_2020_outsider