sap_feb_pan
Felicia Wallin i Endres matchtröjaFoto: Endre IF

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

centrum_artikel_host

Felicia Wallin har efter sina barn- och ungdomsår i Sigtuna varit i Storvreta och senast i IBK Göteborg där hon spelat både i SSL och Allsvenskan. Säsongen 2017/18 gjorde hon 41 poäng för Storvreta innan det bar av till västkusten.
– Vi gillar hennes spelartyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger Endres tränare Bruno Lundberg i ett uttalande.

Resan mot eliten började när hon var i 6-7-årsådern i Sigtuna IF då hon började spela med pojkar född 1994, där var hon kvar ända fram tills att hon var 14 år. Något som hon är väldigt tacksam över. Enligt Felicia är det där både glädje för sporten och hennes vinnarskalle tog sig form.
– Men är även väldigt stolt över att ha representerad Arlanda IBK junior – och damlag. Stort tack till alla ni ideella personer verksamma i föreningarna, tränare som oftast var föräldrar till barn som spelade och vänner man skapat genom idrotten, ni är fantastiska!

Kontraktet med Endre är på två år och hon kommer bo där under tiden. Hur framtiden ser ut efter det är inget hon vill spekulera kring.
– Det enda jag vet i dagsläget är att jag vill spela innebandy på elitnivå några år till!

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

sportlov
centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

spedition_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Handboll I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
connys