helsida_bostad
Felicia Wallin i Endres matchtröjaFoto: Endre IF

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

centrum_artikel_host

Felicia Wallin har efter sina barn- och ungdomsår i Sigtuna varit i Storvreta och senast i IBK Göteborg där hon spelat både i SSL och Allsvenskan. Säsongen 2017/18 gjorde hon 41 poäng för Storvreta innan det bar av till västkusten.
– Vi gillar hennes spelartyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger Endres tränare Bruno Lundberg i ett uttalande.

Resan mot eliten började när hon var i 6-7-årsådern i Sigtuna IF då hon började spela med pojkar född 1994, där var hon kvar ända fram tills att hon var 14 år. Något som hon är väldigt tacksam över. Enligt Felicia är det där både glädje för sporten och hennes vinnarskalle tog sig form.
– Men är även väldigt stolt över att ha representerad Arlanda IBK junior – och damlag. Stort tack till alla ni ideella personer verksamma i föreningarna, tränare som oftast var föräldrar till barn som spelade och vänner man skapat genom idrotten, ni är fantastiska!

Kontraktet med Endre är på två år och hon kommer bo där under tiden. Hur framtiden ser ut efter det är inget hon vill spekulera kring.
– Det enda jag vet i dagsläget är att jag vill spela innebandy på elitnivå några år till!

centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
arbete_outsider