moderat_pan_nov
Felicia Wallin i Endres matchtröjaFoto: Endre IF

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

centrum_artikel_host

Felicia Wallin har efter sina barn- och ungdomsår i Sigtuna varit i Storvreta och senast i IBK Göteborg där hon spelat både i SSL och Allsvenskan. Säsongen 2017/18 gjorde hon 41 poäng för Storvreta innan det bar av till västkusten.
– Vi gillar hennes spelartyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger Endres tränare Bruno Lundberg i ett uttalande.

Resan mot eliten började när hon var i 6-7-årsådern i Sigtuna IF då hon började spela med pojkar född 1994, där var hon kvar ända fram tills att hon var 14 år. Något som hon är väldigt tacksam över. Enligt Felicia är det där både glädje för sporten och hennes vinnarskalle tog sig form.
– Men är även väldigt stolt över att ha representerad Arlanda IBK junior – och damlag. Stort tack till alla ni ideella personer verksamma i föreningarna, tränare som oftast var föräldrar till barn som spelade och vänner man skapat genom idrotten, ni är fantastiska!

Kontraktet med Endre är på två år och hon kommer bo där under tiden. Hur framtiden ser ut efter det är inget hon vill spekulera kring.
– Det enda jag vet i dagsläget är att jag vill spela innebandy på elitnivå några år till!

damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
connys_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh