centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Shirley Valentine på Kulturum

Maria Lundqvist framförde ett genrep av Shirley Valentine i Kulturum på söndagskvällen.

centrum_artikel_host

Shirley Valentine är tillbaka i 14 föreställningar, genrepet gjorde Maria Lundqvist i Kulturum i Märsta inför 200 besökare som fick sig många skratt och gripande historier. Efter föreställningen ställde hon upp på att träffa publiken. Premiären av föreställningen sker 10:e november. Shirley Valentine är en föreställning och att våga bryta normer och ta sig an det okända. Att trots rädslor se världen i ett nytt ljus.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
dack_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Blåljus På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

centrum_host_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

joes-helsida
ica_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
joes_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys