moderat_pan_nov
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Sharon Dyall mötte Arlanda Big Band i Kulturum

Artisen Sharon Dyall och Arlanda Big Band slog påsarna ihop under lördagskvällen med ett uppträdande i Kulturum.

centrum_artikel_host

Uppvuxen i Valsta, bara några hundra meter från Kulturum har Sharon fortfarande fina minnen från tiden i kommunen. På lördagskvällen var hon tillbaka och efter den succéartade föreställningen var hon märkbart tagen.
– Jag är helt i gasen. Skulle kunna köra två set till. Jag blev helt gråtmild. Jag åkte samma pendel, tog samma buss och klev av vid samma hållplats. Men istället för vänster tog jag höger. Det var en otrolig känsla.

Publiken uppskattade föreställningen och den fullsatta teatern klappade i takt. Sharon Dyall är inte bara sångerska utan är regissör och översättare i dubbproduktioner och har skrivit de svenska sångtexterna till Frost.
– Jag blev alldeles varm i hjärtat av att vara här i Märsta, sa hon efter spelningen. Jag får göra det jag drömmer om.

idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

advent_kyrka_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

dackskifte_helsida
defacto_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider