centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Sh bygg i miljardprojekt med Explore Arlandastad

Explore Arlandastad har genom dotterbolaget Arlandastad F60 tecknat ett avtal med Sh bygg, sten och anläggning för att bygga infrastruktur i nya F60 företagspark.

centrum_artikel_host

En ny företagspark, F60, växer fram i östra Arlandastad. Markarbeten ska nu göras av Sh bygg, sten och anläggning. Totalt 125 000 kvadratmeter mark.
– Vi är väldigt glada och stolta över att vi får möjligheten att vara delaktiga i utvecklingen av Skandinaviens mest livskraftiga mötes- och kunskapskluster, säger Crister Isaksson, affärsområdeschef, Sh bygg, sten och anläggning.

Aktörerna har tidigare samarbetat kring Drivelab när det byggdes. Arbetet med F60 sker etappvis.
– Samverkansmodellen är något vi brinner för på Sh. Den ger helt klart de bästa förutsättningarna för alla parter och säkerställer att vi tillsammans når beställarens högt uppställda mål och levererar en optimal slutprodukt. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens kommer vi bland annat att bidra till att leverera en ändamålsenlig infrastruktur i ett hållbarhetsperspektiv genom god hushållning av resurser och återvinning, fortsätter Crister Isaksson.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
yrkesutbildning

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

ica_helsida
centrum_host_helsida

Padelhall blir fälglager

Näringsliv Padelboomen är över och på flera håll i landet har hallar lagts ner, nyligen stängde We Are Padel i Rosersberg och hallen köps nu av ABS Wheels.

moderat_pan_helsida

Höjda avgifter för flyget

Näringsliv Avgiftshöjningar inom flyget trädde i kraft 1 januari: - Efter pausad höjning av avgifterna för flyget under 2021, på grund av pandemin, har avgifterna sedan bara fortsatt att öka för en bransch som fortsatt är under hårt tryck av pandemin och omställningen, så även för 2023, säger Fredrik Kämpfe, branschchef Transportföretagen Flyg.

Ny Hållbarhetschef hos Arlandastad Group

Näringsliv Anna Stenströmer har rekryterats till Arlandastads Group som Hållbarhetsansvarig: - Jag brinner för ny teknik, nya idéer och nya sätt att tänka för en hållbar framtid, säger Anna Stenströmer i ett uttalande.

RC storsatsar på Arlanda

Näringsliv RC Chocolat och Pâtisserie som haft två enheter på Arlanda kommer att öppna ytterligare fem: - Vår målsättning är att skapa mervärde på flygplatsen där vi vill erbjuda en unik smakupplevelse, med en effektiv och personlig service till alla som är på väg. RC ska vara den naturliga och goda mötesplatsen för alla resenärer på Arlanda, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC.

UF-företag till Näringslivsdagen

Näringsliv Sigtuna kommuns Näringslivsdag på XPO bjuder också in kommunens många UF-företag: - Det ska bli jätteroligt att ha unga entreprenörer på plats tillsammans med alla etablerade företag i kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys