eu_valet_panorama

Sex nya fall i kommunen

Vecka 27 minskade antalet fall av covid-19 i kommunen till sex stycken.

centrum_artikel_host

För fjärde veckan i rad är det tio eller färre covid-19-fall i kommunen. Vecka 27 var det sex konstaterade fall, en minskning med ett fall sedan vecka 26. Totalt under pandemin har 4631 kommuninvånare konstaterats smittade med covid-19 och 110 personer har avlidit. 9,35 procent av kommuninvånarna har konstaterats smittade med det nya coronaviruset.

På regionnivå var det en ökning från 379 fall vecka 26 till 440 för vecka 27. Två personer uppges vara i behov av intensivvård och totalt under pandemin har 2146 stockholmare behövt intensivvård, 4358 har avlidit. 10,6 procent har provtagits med covid-19.

Samtidigt meddelar Region Stockholm att två miljoner stockholmare nu tagit vaccin mot covid-19.
– Vi vill att man planerar och prioriterar att vaccinera sig när det är dags för den andra dosen. Ju fler som är färdigvaccinerade när vi går in i hösten, desto fler blir skyddade mot svår covid och desto bättre står vi rustade mot att smittan ska få fäste och bred spridning när skolor och jobb drar igång igen, säger chefläkare Elda Sparrelid.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out