eu_valet_panorama

Sex nya coronafall i kommunen

I Region Stockholm ökar coronafallen men i kommunen var det lika många fall för vecka 28 jämfört med vecka 27.

centrum_artikel_host

Folkhälsomyndighetens siffror över coronasmittade i kommunerna visar att antalet smittade i Sigtuna kommun är på samma nivå som vecka 27, sex fall totalt för vecka 28. Totalt i kommunen har 4637 kommuninvånare provtagits med covid-19 under pandemin, viket motsvarar 9,3 procent av samtliga invånare. Cirka 110 invånare har avlidit.

I hela Region Stockholm var det en uppgång för andra veckan i rad, från 442 till 628, sedan vecka 26 har antalet fall ökat med över 40 procent. Ingen har dock rapporterats avliden vecka 28 i Stockholm med covid-19. Avlidna totalt i regionen är 4364 personer. 10,7 procent av samtliga invånare i de 26 kommunerna har smittats med covid-19.

mp_helsida_eu
seniormassa_pan
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
connys