moderat_pan_nov
Teamet i HelsingborgFoto: Insändarbild

Sex medaljer för Kim Taekwondo i Helsingborg

Kim Taekwondo var i Helsingborg under lördagen och kom hem med tre guld, två silver och ett brons.

centrum_artikel_host

I den näst sista placeringstävlingen för i år presterade Kim Taekwondo på topp. Isac Källsytrand tog guld och är förstarankad i Sverige. Philip Rosenberg tog också guld och är etta. Guld blev det också för Alva Vennberg. Samtliga behöver prestera på kommande SM för att behålla sina placeringar inför landslagsuttagningar 2023.

Jani Petäjistö och Nazaah Waliullah tog silver medan Tea Karlberg knep ett brons. På sömndagen tävlar nybörjarna i form av Ryu Lundin och Sami Petäjistö.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
defacto_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
connys
pantamera_out