kommun_skoterska

Seriepremiär stundar för Skånela efter uttåget mot Amo

Efter att ha avslutat sitt cupäventyr har Skånela nu vänt blicken mot den kommande seriepremiären. Cupäventyret tog slut efter två matcher. Men laget har nu torkat sina sår och ser fram emot söndagens seriepremiär med förväntan.

centrum_artikel_host

Seriepremiärer är alltid speciella tillfällen. Även om tävlingssäsongen redan har börjat med cupen, är det i premiären som förhoppningar och ambitioner verkligen testas. Spänningen och nervositeten är påtaglig, och alla vill veta var de står i jämförelse med sina motståndare.

På söndag står Skånela inför en tuff utmaning när de möter det svårspelade IFK Karlskrona. IFK Karlskrona är kända för sitt fysiska försvarsspel som ofta testar gränserna. Under den senaste säsongen har de dock anpassat sitt försvarsspel under ledning av tränaren Hasse Karlsson. De kan skryta med en av seriens bästa duellspelare i Anton Åkesson och är beroende av den orubblige Daniel Steen i anfallet.

Skånelas tränare Mattias Flodman är medveten om den tuffa utmaningen som väntar och betonar vikten av en stabil insats från sitt lag. ”Vi har visat höga toppar under försäsongen, men nu måste vi vara mer konsekventa i våra prestationer. Vi strävar efter en bättre säsong i år och vårt mål är att avancera till Handbollsligan. Den första utmaningen väntar på söndag!” säger tränaren.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

defacto_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

ica_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

nrh_sigtuna
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

connys_helsida
adhd_kommun
mp_ute_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

pantamera_avc_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_ute_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
kommun_adhd_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
kommun_skoterska_outsider
joes_outsider
nrh