sap_feb_pan

Seriepremiär stundar för Skånela efter uttåget mot Amo

Efter att ha avslutat sitt cupäventyr har Skånela nu vänt blicken mot den kommande seriepremiären. Cupäventyret tog slut efter två matcher. Men laget har nu torkat sina sår och ser fram emot söndagens seriepremiär med förväntan.

centrum_artikel_host

Seriepremiärer är alltid speciella tillfällen. Även om tävlingssäsongen redan har börjat med cupen, är det i premiären som förhoppningar och ambitioner verkligen testas. Spänningen och nervositeten är påtaglig, och alla vill veta var de står i jämförelse med sina motståndare.

På söndag står Skånela inför en tuff utmaning när de möter det svårspelade IFK Karlskrona. IFK Karlskrona är kända för sitt fysiska försvarsspel som ofta testar gränserna. Under den senaste säsongen har de dock anpassat sitt försvarsspel under ledning av tränaren Hasse Karlsson. De kan skryta med en av seriens bästa duellspelare i Anton Åkesson och är beroende av den orubblige Daniel Steen i anfallet.

Skånelas tränare Mattias Flodman är medveten om den tuffa utmaningen som väntar och betonar vikten av en stabil insats från sitt lag. ”Vi har visat höga toppar under försäsongen, men nu måste vi vara mer konsekventa i våra prestationer. Vi strävar efter en bättre säsong i år och vårt mål är att avancera till Handbollsligan. Den första utmaningen väntar på söndag!” säger tränaren.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

spedition_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

fritidsbanken_sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

funkisfest_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
spedition_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider