centrum_panorama_hostshopping

Sent avgörande när MIK besegrade Frej

Märsta IK vann i måndags mot Frej med 4-3 efter sent avgörande.

centrum_artikel_host

Märsta IK ledde med både 2-0 och 3-1 i matchen men Frej kom tillbaka och kvitterade i 85:e minuten. Matchen såg ut att sluta oavgjort men i 89:e minuten avgjorde talangen John Drugge. MIK är nu uppe på femteplats i tabellen och har en poäng upp till Bollstanäs på kvalplats. Övriga MIK-mål gjordes av Suskic, Alfarhan samt Moses Weah Junior Hoffman. Nästa match för Märsta är mot nåstjumbon IFK Västerås 12 juni.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
brobygget_outsider