moderat_fokus_pan
Foto: FC Arlanda/Instagram

Sent avgörande när Arlanda åkte ut

FC Arlanda ledde mot Division 1-laget Täby FK men släppte in två mål i andra och åkte därmed ur Svenska Cupen.

centrum_artikel_host

Cirka 70 åskådare bänkade sig på Midgårdsvallen för att se första omgången av Svenska Cupen mellan FC Arlanda-Täby. Gästande Täby huserar två divisioner högre upp än Arlanda. Det var också Täby som inledde piggast med mål redan efter sju minuter. FC Arlanda repade dock mot och vände på steken innan paus genom mål av Muktar Ahmed och Mykyta Khodakovski.

FC Arlanda höll jämna steg med gästerna fram till mitten av halvleken men ett snöpligt självmål innebar att det stod 2-2 inför avslutningen. Matchen var även på väg mot förlängning när Täby avgjorde i 88:e minuten. Nu blir det sommarlov för märstalaget och fullt fokus på Division 3 där man är tvåa i tabellen, två poäng bakom ettan Viggbyholm.

nrh_sigtuna
sap_sep23_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

skanela_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

centrum_host_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

hockeyskola_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

connys_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

moderat_fokus_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

ica_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_bli_medlem
pantamera_out
centrum_outsider_host
skanela_outsider
hockeyskola_outsider
joes_outsider
nrh