kommun_skoterska

Segrar i Division 7 – Förluster i femman

Här är resultat och målskyttar från helgens matcher.

centrum_artikel_host

Division 5S
Märsta Syrianska FC föll stort hemma mot Roslagsbro. 5-1 slutare matchen. Paul Zeinou gjorde enda målet för MSFC i mitten av andra vilket innebar 3-1 till Roslagsbro. I slutet av matchen satte gästerna två mål till. Krisen är nu total för MSFC som är klar jumbo med fem raka förluster.

FC Arlanda2 förlorade mot Persien med 2-1. Elvis Mashilingi kvitterade till 1-1 en kvart in i andra. Persien satte avgörande 2-1 kort därpå.

Division 6S
MIK2 slog Lohärad med 7-2. Det var MIK:s första seger i serien.

Division 7S
Sigtuna IF vann med 6-0 mot Enköping City på Ansgarsvallen. Matchen var jämn i 30 minuter men efter att Ludde Harryzon satt 1-0 så var det proppen ur. Tanko Mohammed gjorde två mål, Hampus Lundström och Carl-August Gustén ett var, Enköping svarade även för självmål.

Wigör vann sin match mot Rasbo2 med 4-0. Joakim Ramstedt svarade svarade för två mål, Oskar Brask ett och Enis Durakovic ett. Tabellen toppas av Almo på 15 poäng följt av Sigtuna och Wigör.

Division 8S
Wigör2 förlorade mot Knarrbacken med 4-3. Gustaf Nordström gjorde två mål och Gustav Ljungkvist ett.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

defacto_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
pantamera_avc_helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

joes-helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

connys_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

nrh_sigtuna

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

ica_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
joes_outsider
kommun_adhd_outsider
connys
kommun_skoterska_outsider
nrh
socialdem_sep23_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
hockeyskola_outsider