eu_valet_panorama

Segrar i Division 7 – Förluster i femman

Här är resultat och målskyttar från helgens matcher.

centrum_artikel_host

Division 5S
Märsta Syrianska FC föll stort hemma mot Roslagsbro. 5-1 slutare matchen. Paul Zeinou gjorde enda målet för MSFC i mitten av andra vilket innebar 3-1 till Roslagsbro. I slutet av matchen satte gästerna två mål till. Krisen är nu total för MSFC som är klar jumbo med fem raka förluster.

FC Arlanda2 förlorade mot Persien med 2-1. Elvis Mashilingi kvitterade till 1-1 en kvart in i andra. Persien satte avgörande 2-1 kort därpå.

Division 6S
MIK2 slog Lohärad med 7-2. Det var MIK:s första seger i serien.

Division 7S
Sigtuna IF vann med 6-0 mot Enköping City på Ansgarsvallen. Matchen var jämn i 30 minuter men efter att Ludde Harryzon satt 1-0 så var det proppen ur. Tanko Mohammed gjorde två mål, Hampus Lundström och Carl-August Gustén ett var, Enköping svarade även för självmål.

Wigör vann sin match mot Rasbo2 med 4-0. Joakim Ramstedt svarade svarade för två mål, Oskar Brask ett och Enis Durakovic ett. Tabellen toppas av Almo på 15 poäng följt av Sigtuna och Wigör.

Division 8S
Wigör2 förlorade mot Knarrbacken med 4-3. Gustaf Nordström gjorde två mål och Gustav Ljungkvist ett.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

seniormassa_pan
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

eldsjal2024_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

bygdensdag_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
connys
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
centrum_outsider_host