helsida_bostad
Lars Nordin och Bernt SvenssonFoto: Insändarbild/SMACK

Seger på Nordiska Mästerskapen

Det var inte bara Clara Sundgren som vann för SMACK utan i samband med Nordiska mästerskapen blev det ytterligare två segrar.

centrum_artikel_host

Som märsta.nu rapporterade i helgen vann Clara Sundgren från SMACK tempolopp för 15-16-åringar. Vid Nordiska mästerskapen i Kil blev Håkan Samuelsson och Lars Nordin Nordiska Mästare i Tempo H65 respektive H75, Bernt Svensson tog ett silver i Tempo H75. I samband med linjeloppet tog Lars Nordin silver och Bernt Svensson brons i klassen H75. I H65 blev det brons för Håkan Samuelsson. Åke Strömberg deltog också men blev medaljlös trots gedigen kämpainsats.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh