eldsjal2024_pan
Foto: Wigör/Instagram

Seger i omstarten för Wiggan

I en viktig match i Division 6 Östra Uppland ställdes Wigör mot Lohärad. Trots ett tidigt underläge visade Wigör styrka och vände matchen till sin fördel, slutresultatet blev 3-1 till deras förmån, med 2-1 i paus.

centrum_artikel_host

Det var Lohärad som tog ledningen redan i den fjärde minuten när Ludvig Lövestedt satte bollen i nätet, vilket gav dem en drömstart. Wigör svarade snabbt och i den sjunde minuten kvitterade Jacob Grentzelius till 1-1, vilket gav hemmalaget ny energi.

Wigör visade framåtanda och i den tjugonde minuten tog de ledningen genom Valentino Antonio Vihreäranta. Målet gav dem en knapp försprång på 2-1 och satte press på Lohärad att komma tillbaka.

Matchen rullade på och det dröjde till den sjuttiofemte minuten innan nästa mål kom. Återigen var det Jacob Grentzelius som hittade nätet för Wigör och ökade deras ledning till 3-1. Det målet blev också matchens sista och cementerade Wigörs seger.

Fyra varningar delades ut under matchen, och det var Wigör som drog på sig tre av dem. Trots varningarna visade de disciplin och fokus för att hålla ledningen och säkra segern.

Wigör befinner sig nu på fjärde plats i tabellen, men det är långt ifrån en enkel resa att klättra. Alunge, som leder tabellen, har dominerat med segrar i samtliga matcher. Funbo ligger på andra plats med imponerande nio segrar på elva matcher. För Wigör handlar det om att maximera poängen och undvika nedflyttning, och denna viktiga seger kommer definitivt att bidra till deras ansträngningar att uppnå detta mål.

Denna text genererades med en textrobot

connys_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

steningekompani_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

storemore_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

spedition_helsida
aldreomsorg_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
stentekompani_outsider
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_aldreomsorg
nrh_sigtuna
pantamera_out
storemore_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out