centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wigör/Instagram

Seger i omstarten för Wiggan

I en viktig match i Division 6 Östra Uppland ställdes Wigör mot Lohärad. Trots ett tidigt underläge visade Wigör styrka och vände matchen till sin fördel, slutresultatet blev 3-1 till deras förmån, med 2-1 i paus.

centrum_artikel_host

Det var Lohärad som tog ledningen redan i den fjärde minuten när Ludvig Lövestedt satte bollen i nätet, vilket gav dem en drömstart. Wigör svarade snabbt och i den sjunde minuten kvitterade Jacob Grentzelius till 1-1, vilket gav hemmalaget ny energi.

Wigör visade framåtanda och i den tjugonde minuten tog de ledningen genom Valentino Antonio Vihreäranta. Målet gav dem en knapp försprång på 2-1 och satte press på Lohärad att komma tillbaka.

Matchen rullade på och det dröjde till den sjuttiofemte minuten innan nästa mål kom. Återigen var det Jacob Grentzelius som hittade nätet för Wigör och ökade deras ledning till 3-1. Det målet blev också matchens sista och cementerade Wigörs seger.

Fyra varningar delades ut under matchen, och det var Wigör som drog på sig tre av dem. Trots varningarna visade de disciplin och fokus för att hålla ledningen och säkra segern.

Wigör befinner sig nu på fjärde plats i tabellen, men det är långt ifrån en enkel resa att klättra. Alunge, som leder tabellen, har dominerat med segrar i samtliga matcher. Funbo ligger på andra plats med imponerande nio segrar på elva matcher. För Wigör handlar det om att maximera poängen och undvika nedflyttning, och denna viktiga seger kommer definitivt att bidra till deras ansträngningar att uppnå detta mål.

Denna text genererades med en textrobot

defacto_helsida
herrallsvenskan

Premiärseger för Skånela

Sport Skånela IF tog emot IFK Karlskrona i en spännande match på Vikingahallen, och här är matchreferatet:

centrum_host_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

moderat_fokus_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

pantamera_avc_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

Sport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

nrh_sigtuna
division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Sport På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Sport I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Sport Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
ridskola_2020_outsider
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
joes_outsider
moderat_bli_medlem