centrum_panorama_hostshopping
ArkivbildFoto: Magnus Granhagen

Seger i omstarten för Skånela

Efter nästan en månads uppehåll på grund av coronapandemin var Skånela igång i Allsvenskan på lördagen.

centrum_artikel_host

Senast Skånela var igång var för nästan en månad sedan då man vann mot Kärra med 33-22. Sedan dess har Allsvenskan stängts ner på grund av den utbredda coronasmittan. På lördagen väntade dock match igen, denna gång långväga bortamatch mot Karlskrona.

Matchen vann Skånela med 28-27 och det var lika tajt i målprotokollet stora delar av matchen. Skånela var i förarsätet från start till mål och ledde med mellan 2-3 bollar stora delar av matchen. I paus var det ledning för Skånela med 16-15, i andra höll man distansen fram till det återstod 2.20 kvar att spela, då kvitterade Karlskrona till 27-27. Varpå matchen avgjordes först med 23 sekunder kvar av Erik Östling med matchens sista mål. Karlskrona lyckades inte få någon utdelning sista sekunderna.

Målen: Näslund 9, Pewik 5, Lindberg 4, Ladan 4, Östling 3, Rahali, Nielsen, Lennernäs

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider