moderat_pan_nov
Wings besegrade Hanviken med 6-3 inför hela 363 åskådare i PinbackshallenFoto: Insändarbild/Wings

Seger i hemmapremiären

Wings vann i hemmapremiären mot Hanviken med klara 6-3.

centrum_artikel_host

Wings fick en kanonstart i Pinbackshallen mot Hanviken och ledde med 3-1, dock så tappade man spelet i andra varpå Hanviken kom ikapp till 3-3. I tredje tar man tag i matchen igen och vinner med 6-3 till slut. Målen gjordes av Marcus Karlsson, Jesper Andersson, Gustav Eurenius, Mikael Hedlund, Mateusz Szurowski och Sebastian Linder.
– Riktigt kul med med mycket folk på läktaren med bra stämning. Ny match redan på fredag borta mot Enköping, hälsar lagledare Peter Mattsson.

agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

moderat_pan_helsida
julmarknad_2022
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
connys
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marknaden_outsider